چگونگی گرفتن ویزای کشور چین

حال که با نمایشگاه واردات و صادرات شهر گوانجو ، نمایشگاه کانتون آشنا شدید و تصمیم مسافرت به چین و شرکت در نمایشگاه را گرفتید ، بهتر است کمی اطلاعات راجع به میزا ، آژانس های هواپیمایی ،هتل ها و …. پیدا کنید تا بهترین تصمیم را راجع به مخارج و مراحل سفر خود اتخاذ کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  • اصل شناسنامه ایرانی
  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  • فرم تکمیل شده ویزا

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی

ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

قیمت :

  • ویزا گروهی عادی xx دلار
  • ویزا گروهی فوری xxx دلار
  • ویزا انفرادی عادی xxx دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۵۵ دلار
  • ویزا تجاری xxx دلار
  • سه ماهه تجاری دبل xxx دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل xxx دلار
  • یکساله مولتی پل xxxx دلار

فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از آدرس زیر دانلود کنید.

http://fa.iran-chinachamber.ir/dfiles/visafile/china/china%20visa%20new%202013.pdf

برای اطلاعات بیشتر نیز میتوانید به وبسایت سفارت چین در ایران دیدن فرمایید.

ir.chineseembassy.org

آدرس سفارت چین در تهران هم به شرح زیر است که در روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه برای گرفتم ویزای چین به سفارت چین مراجعه فرمایید.

آدرس سفارت چین در تهران :خیابان پاسداران ، چهارراه فرمانیه ،نارنجستان هفتم ،شماره 15

توجه داشته باشید که امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت ویزا ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود ویزای قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

درباره ادمین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *